Så klär du dig för en festkväll

Är det dags för en utekväll och du vet inte vad du ska ha på dig? Lugn, det finns massor med tips på hur du kan klä dig när du ska besöka nattklubben. Våga testa dig fram och satsa på accessoarer.

Det viktigaste du ska tänka på när du ska välja kläder är att du väljer kläder som du är bekväm i och som du kan ha i flera timmar och dansa i. Modet den senaste tiden har varit komfort och bekvämlighet vilket gör möjligheterna ännu större. Tänk också på att välja rätt storlek för dig och din kropp för att få bäst resultat. Du kan välja lite enklare plagg och till det satsa lite extra på sminket, frisyr och smycken. Hos Efva Attling hittar du mängder med smycken till din utekväll. Smycken kan göra underverk tillsammans med dina kläder. Du kan också satsa på ett nyckelplagg. Du kan titta på årets trender och ta inspiration därifrån. Är du osäker är svart och vitt alltid säkra kort. Tänk på att anpassa kläderna efter årstiden. Om du väljer svart kan det vara upplyftande att mixa olika material för att få ett ännu bättre resultat.

Våga ta ut svängarna

cokctailVåga experimentera med olika plagg, färger och mönster för att hitta det du känner dig bekväm i och gillar. Välj budgetalternativ om du vill testa dig fram med lite olika typer av kläder. En annan bra sak kan vara att hitta din färg, den färgen som passar dig bäst. När du hittat din färg kan den bli stommen i din garderob. När du handlar nya plagg kan du tänka på att välja plagg som har mer än ett användningsområdet. Exempelvis kan baddräkten bli den perfekta partytoppen.

Välj bekväma skor

När det kommer till skorna är det viktigt att du inte väljer ett par skor bara för att de är snygga utan välj ett par som är bekväma och som du kan gå i en hel kväll. Välj ett par som matchar dina kläder och stil. Exempelvis kan ett par läderboots passa utmärkt till en klänning om du är tjej.

Scroll to top