Fritt fram för snus på uteserveringen

Många oroar sig över den utvecklingen som sker idag på stadens uteliv. Många barer i innerstan läggs ner och samtidigt fimpas den sista cigaretten på uteserveringen. Men för oss som föredrar snus framför något annat, så kan vi vara lugna. Snus är det nämligen ingen som kan anmärka på, än så länge. Köp lugnt hem ditt snus och ta med dig en extra bjuddosa när du går ut på stan för att fira in sommaren.

Ska du ut på en after work? Passa på att köp hem billigt snus online här, för det kan vara värt med en snusdosa extra till bjuds. Rökarna ska nämligen få fimpa den sista ciggen på uteserveringen och kanske kommer behöva den där prillan för att trösta sig lite. Vi som är team snus får helt enkelt vara smula förstående i tider som dessa.

Sätt skruf på tillvaron

För den som vill dra ner på nikotinet kan vi passa på att rekommendera en svensk uppstickare bland snusmärkerna som verkligen tagit smakerna till en ny nivå. Varför inte snusa lite havsbris, lite solglimt eller lite jordskott?

Det är inte bara på uteserveringarna som rökarna får hålla sig från en paus. Den nya tobakslagen som börjar gälla 1 juli innebär även att det blir förbjudet att röka på allmänna platser utanför affärsentréer, lekplatser och perronger – inte bara på uteserveringarna med andra ord. Nu oroar sig krögarna för att rökförbudet kommer innebära en större arbetsbelastning eftersom de eventuellt blir ansvariga att också informera turister och andra att man inte tillåts röka på uteserveringen. Många tror att det kommer skapas fler rökrum inne istället, vilket många menar kanske är mer problematiskt än att man röker utomhus. Hur det än står till med den saken kan vi snusare helt enkelt bara se på medan den här lagändringen tar form.

Scroll to top