En skön weekendresa till Göteborg

En härlig weekend i Göteborg börjat med en lika härlig hotellvistelse. När du bor på ett centralt hotell har du nära till allt spännande i staden. Kombinera uteliv med lugna stunder på ett mysigt café!

Drömmer du om en skön weekend i Göteborg? Du är inte ensam; Göteborg är en stad som lockar besökare året runt, ung som gammal. Här finns det mycket att både se och uppleva. Så packa väskan och ge dig iväg!

Boendet viktigt

Något att inte bagatellisera är boendet under din vistelse i Göteborg. Det känns otroligt skönt med ett centralt boende, men som samtidigt är bekvämt och erbjuder den service du förtjänar. Elite Hotels är lösningen på detta. Välj mellan två centrala hotell som ger dig en utmärkt bas i Göteborg – läs mer här och boka in dina hotellnätter. Genom att bo så centralt har du gångavstånd till mycket av det du vill uppleva – shopping, museer, restauranger och uteställen.

Ett rikt uteliv

Självklart har ”Sveriges framsida” ett stort utbud av sköna platser att hänga på. Runt paradgatan Avenyn finns ett rikt klubbliv. Kolla exempelvis in ”Trädgår´n”, som är en av de största nattklubbarna i staden. Alldeles i närheten av Elite Park Avenue hittar du också klubben Park Lane, som håller öppet till kl. 5 på lördagsmorgnarna.

Platser för avslappning

När du klubbat rejält en kväll kan det vara skönt att slappna av i en lugn miljö. Den hittar du exempelvis i mysiga stadsdelen Haga, där du med fördel kan slå dig ned på någon av alla caféerna och njuta av en gigantisk kanelbulle (stor som en middagstallrik!) med en god kaffe till. För en riktigt skön promenad rekommenderas Slottsskogen, som finns i anslutning till Linnéstaden.

”Göteborgarnas park sedan 1874”, skriver sajten Göteborgs Stad om Slottsskogen.

Scroll to top