Beyoncé till Stockholm

En av de största artisterna och sångerskorna just nu kommer till Sverige i sommar. Det står nämligen klart att Beyoncé intar Friends Arena med sin ”The Formation World Tour” i slutet på juli.

99929-die-begeisterung-des-publikums

Här kan man läsa att Beyoncé kommer till Sverige för en konsert i Stockholm i sommar. Superstjärnan åker nämligen ut på ”The Formation World Tour” för att promota och framföra sitt nya album som släpps senare i vår. Turnén startar i Miami och fortsätter i Nordamerika för att sedan fortsätta vidare till Europa. ”The Formation World Tour” är den första Beyoncé gör sedan sin senaste tokhyllade turné för tre år sedan. Datumet för konserten i Stockholm är den 26 juli.

Biljetterna sålde slut

Konserten kommer att hållas i Friends Arena där publikkapaciteten ligger på 75 000 personer vid konserter. Om så många personer kommer att vara på plats just under Beyoncés konsert är oklart men de biljetter som släppts har sålts ut snabbt. Arrangörerna har gått ut med att de eventuellt kommer att släppa ett antal biljetter till. Men då handlar det enbart om ett begränsat antal. Är man en utav dem som fått de eftertraktade biljetter som redan släppts och tänker besöka Stockholm just för att gå på konserten kan en idé vara att boka hotell på www.hotellfriendsarena.se. På den sajten hittar man hotell i nära anslutning till arenan.

Ett uppmärksammat uppträdande

Om konserten och turnén blir lika hyllad som den förra återstår att se. Men har man lyssnat på Beyoncés senaste singel och tittat på hennes uppträdande under Super Bowl, förstår man nog att turnén kommer att bli lite mer politisk än dess föregångare. I Dagens Nyheter kan man läsa att Beyoncés låt och uppträdande under Super Bowl blev väldigt uppmärksammat på grund av sitt politiska ställningstagande. Nedan kan man se hennes uppmärksammade uppträdande under Super Bowl:

Scroll to top